veldehof domburg
Home / Vakantiewoningen

Vakantiewoningen

Luxe vakantiewoningen

’t Veldehof heeft 4 luxe vakantiewoningen (2018), die allemaal net een beetje anders zijn zonder dat er verschil is in comfort. De heerlijke zithoek, grenzend aan de tuin op het zuiden, biedt alle mogelijkheden voor een ontspannen avondje. De keuken is van alle gemakken voorzien, net als de moderne badkamer op de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich ook de twee ruime slaapkamers. En u hoeft nergens aan te denken: bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en er ligt voor iedereen een handdoek en een badhanddoek klaar. Ook het keukenlinnen ligt klaar.

Iedere vakantiewoning heeft een eigen omheinde tuin met een tuinset, loungeset en een mogelijkheid om te barbecueën in uw eigen buiten keuken op een echte Black Basterd. Zo kan optimaal genoten worden van het buitenleven. Op de camping is een kleine speeltuin, waar de kinderen zich prima zullen vermaken.

Honden zijn van harte welkom in de vakantiewoningen, mits zij geen overlast veroorzaken voor andere gasten en altijd aangelijnd zijn op het erf.

Op loopafstand van de vakantiewoningen bevindt zich het mooie Noordzeestrand. Direct onderaan de duinovergang vindt u strandpaviljoen Noordduine en surfschool Domburg. Op het strandpaviljoen voorzien ze u graag van de nodige versnaperingen, van ijsje tot diner. Tijdens de zomer worden de stranden bewaakt door strandwachten, zij zorgen voor optimaal strandgenot.

Bekijk de vakantiewoningen

Onze Camping is momenteel gesloten en gaat op 1 april 2023 weer open.

De Vakantiewoningen zijn het gehele jaar door geopend.

De Camping is al vol van 01/04-15/04 en van 29/04-16/09.

De Vakantiewoningen zijn vol van 19/05 tot 25/08.

© 2023 Minicamping 't Veldehof