veldehof domburg
Home / Vakantiewoningen

Vakantiewoningen

Luxe vakantiewoningen

Op ’t Veldehof zijn 4 luxe vakantiewoningen (2018), die allemaal net een beetje anders zijn zonder dat er verschil is in comfort. De heerlijke zithoek, grenzend aan de tuin op het zuiden, biedt alle mogelijkheden voor een ontspannen avondje. De keuken is van alle gemakken voorzien, net als de moderne badkamer op de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich ook de twee ruime slaapkamers. En u hoeft nergens aan te denken: bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en er ligt voor iedereen een handdoek en een badhanddoek klaar. Ook het keukenlinnen ligt klaar.

Iedere vakantiewoning heeft een eigen omheinde tuin met een tuinset, loungeset en een mogelijkheid om te barbecueën in uw eigen buiten keuken op een echte Black Basterd. Zo kan optimaal genoten worden van het buitenleven. Op de camping is een kleine speeltuin, waar de kinderen zich prima zullen vermaken.

4 Persoons vakantiewoningen

De middelste twee vakantiewoningen zijn geschikt voor 4 personen en hebben twee slaapkamers.

6 Persoons vakantiewoningen

De buitenste twee woningen zijn ingericht voor 6 personen. Deze hebben ook twee slaapkamers, maar in één van de slaapkamers bevindt zich nog een vide met twee vaste bedden.

Honden

Honden zijn van harte welkom in de vakantiewoningen, mits zij geen overlast veroorzaken voor andere gasten en altijd aangelijnd zijn op het erf.

Strand

Op loopafstand van de vakantiewoningen bevindt zich het mooie Noordzeestrand. Direct onderaan de duinovergang vindt u strandpaviljoen Noordduine en surfschool Domburg. Op het strandpaviljoen voorzien ze u graag van de nodige versnaperingen, van ijsje tot diner. Tijdens de zomer worden de stranden bewaakt door strandwachten, zij zorgen voor optimaal strandgenot.

Reserveer nu

Ter info:

De camping is al vol tot 21/09/24.

 

© 2024 Minicamping 't Veldehof