27-min
Home / Veldehof

Veldehof

’t Veldehof

Welkom op de website van minicamping ’t Veldehof in Zeeland, een prima start voor een geweldige vakantie aan de Zeeuwse kust! Dichtbij het toeristische plaatsje Domburg, maar middenin de heerlijke landerijen. En op nog geen 150 meter van het Noordzeestrand “Noordduine”, waar de Blauwe Vlag wappert en waar in 2015 het strand ook nog eens verkozen is tot het schoonste strand van Nederland.

Onze camping ‘t Veldehof is een fijne, rustige minicamping waar het gastvrije gezin Carin, Ruud, Mila en Tess de knusse boerderijwoning bewoont.

Reserveer nu

Neem een kijkje op camping ’t Veldehof

"Een leuke camping in een heerlijke omgeving: dicht bij Domburg en op steenworpafstand van het strand. Wij ontvangen u graag!"

icon-2

Ruime en groene kampeerplaatsen

‘t Veldehof beschikt over 15 ruime en sfeervolle kampeerplaatsen die verspreid liggen over een groot veld en een klein veld met 2 kampeerplaatsen. Twee kampeerplaatsen liggen in het verlengde van het grote veld tegenover de dieren weide. Door de gevarieerde opzet is er voor ieder wat wils. De camping is geopend van (Duitse) Pasen tot en met eind oktober.

ICONHOUSE

Vakantiewoningen

Sinds 2018 worden 4 luxe vakantiewoningen verhuurd. De woningen zijn van alle gemakken voorzien, hebben een knusse inrichting en een eigen tuin met eethoek, lounge set en buitenkeuken met Blackbasterd barbecue. Zomer en winter een heerlijke plek om even helemaal weg te zijn.

icon-1

Aan het strand

Op loopafstand van ‘t Veldehof bevindt zich het mooie Noordzeestrand. Direct onderaan de duinovergang vindt u strandpaviljoen Noordduine en surfschool Domburg. Op het strandpaviljoen kunt u terecht voor een drankje of een uitstekende maaltijd. Tijdens de zomer worden de stranden bewaakt door strandwachten, zij zorgen voor optimaal strandgenot.

Icoon hond-03

Huisdieren welkom

Op ‘t Veldehof is uw hond van harte welkom, mits aangelijnd en goed opgevoed.

Kortom, minicamping ‘t Veldehof is een geweldige plek om tijdens uw vakantie te verblijven. Een leuke camping in een heerlijke omgeving: dicht bij Domburg en op steenworpafstand van het strand. Wij ontvangen u graag!

P1220125

Het strand ligt op loopafstand van ’t Veldehof. Daarom is ’s avonds nog genieten van de zonsondergang, eventueel vanaf het terras onder het genot van een hapje en een drankje, meer regel dan uitzondering. Terwijl de surfers de beste golven zoeken en de paarden langs galopperen.

icon-3

Geniet van Zeeland, bij ’t Veldehof!

  • 150 mtr van het strand
  • Op loopafstand van Domburg
  • Gratis Wi-Fi
  • Kindvriendelijk
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Huisdieren welkom

Ter info:

De camping is al vol van 27/04/24 tot 07/09/24 en van 14/09/24 tot 21/09/24.

 

© 2024 Minicamping 't Veldehof